Kiralık tekne ile denize açılan kadın gün batımının keyfini çıkartıyor.

Tekne Kiralamadan Önce Mutlaka Bilinmesi Gereken Konular

Kiralık tekne ile denize açılan kadın gün batımının keyfini çıkartıyor.

Tekne Kiralamadan Önce Mutlaka Bilinmesi Gereken Konular


Tekne kiralamak oldukça emek isteyen bir meseledir aslında. Birçoğu bu deniz de tekne tutkusunu araştırmalarına borçludur. Tekne ve deniz konusu hakkında bilinmesi gereken şeylerin sonu yoktur. Daima yeni şeyler keşfedebilir ve deneyimleyebilirsiniz. Deniz yolculuğu ve tekne bakımı hakkında belli seviyede bilginizin olması şarttır. Aksi halde mavi yolculuğa tek başınıza çıkmanız önerilmez. Kaptanlı bir şekilde böyle bir deneyim yaşamanız çok daha iyi olacaktır. Bu blog yazımızda, Best Choice Yachting olarak tekne kiralamadan önce bilmeniz gereken konular hakkında size büyük bir keyifle rehberlik edeceğiz!



Tekne Kiralama bir Heves mi Tutku mu?

Tekne kiralamadan önce kendinize mutlaka sormanız gereken sorular vardır. Bunlardan biri de ‘’Tekne benim için bir heves mi yoksa tutku mu? ’sorusudur. Bu sorunun önemli olmasının sebebi teknelerin daima ilgi ve bakım istiyor olmasıdır. Bu da emek ve maliyetin ön planda olduğunu gösterir. Eğer bu işin bir tutku olduğundan eminseniz bütçenizi de ona göre ayarlamanız gerekebilir.

Ekonomik bir bütçe ayırarak da bu hayalinizi gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Tekne sahibi olmak, ön maliyet açısından yüksek olarak bilinir. Ancak uygun fiyatlı da tekne bulabilmek mümkündür. Kendi bütçenize göre bir tekne araştırması yaparak bu problemi ortadan kaldırabilmeniz mümkündür.

Kullanmayı tercih ettiğiniz tekneye göre fiyat değişiklik gösterir bu yüzden hem bütçenize hem de zevkinize uygun olacak bir tercih yapmanız önerilir. Çoğunluk tercihini yelkenliden yana kullanır. Hem keyifli hem de ekonomik olması en büyük nedenlerindendir.


Teknelerin Ne Tür Bakımlara İhtiyacı Vardır?

Eğer bir tekne sahibiyseniz, teknenin bakımı için ayrı bir bütçeye ihtiyacınız olduğunu en başından bilmelisiniz. Tekne yapımında kullanılan malzemelerin kaliteli olması önemlidir çünkü sürekli olarak tuzlu suya maruz kalmaktadır. Tekneniz düzenli olarak hareket halinde olmadığında dahi teknenin vergisini ödemeli ve temizlik-denetim prosedürlerinden geçirmeniz gerekmektedir.

Aynı zamanda teknenizin bir yat limanı veya depoda kalması için belli bir ücret ödemeniz lazımdır. Tüm bunlara ek olarak, olmazsa olmaz konulardan biri de tabi ki sigortadır. Sigorta maliyetlerini de mutlaka tekne alırken göz önünde bulundurmak gerekir.

Tüm bu sorumlulukları bilip ona göre hareket edilmesi çok daha doğru olacaktır. Tüm bu detaylara alışmak, sandığınız kadar zor değildir. Tekne aldıktan sonra süreci deneyimleyerek öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda tekne kiralayacağınız firma da bu süreçte sizlere iyi bir rehber olabilir.
Best Choice Yachting, hem kiralama sürecinde hem de sonraki süreçte sizlerin daima yanında! Teknenin bakımı ve aklınıza takılan diğer her detay Best Choice ile en kolay haliyle çözüme kavuşuyor. Sizler de sitemizden daha detaylı bilgiye ulaşarak bizimle hızlıca iletişime geçebilir ve hayallerinizi Best Choice farkıyla gerçekleştirmenin keyfine varabilirsiniz.






Müşteri yorumları


Böylece bizi daha iyi tanıyabilirsiniz.


Güncel bilgilerden haberdar olun

Haber bültenimize kaydolun ve en son bilgileri alın




Haber bülteni hakkında genel bilgiler

E-posta adresiniz yalnızca size bizden yeni bilgiler göndermek için kullanılacaktır. Verileriniz başka hiçbir şirketle paylaşılmamaktadır. Haber bülteni aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz, verileriniz anında sistemimizden silinecektir. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen telefon veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin. Size memnuniyetle yardımcı olacağız.




Sizin için buradayız.

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

+(49) 152 537 849 81
info@bestchoiceyachting.com
(+49) 152 537 849 81


Sizin için buradayız.


Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

(+49) 152 537 849 81

info@bestchoiceyachting.com

(+49) 152 537 849 81


© 2020 - 2024 Best Choice Yachting