Yatın güvertesinde manzarayı seyreden çift romantik anlar geçiriyor.

Mavi Yolculuk Neden Çiftler için İdeal bir Gezi?

Yatın güvertesinde manzarayı seyreden çift romantik anlar geçiriyor.

Mavi Yolculuk Neden Çiftler için İdeal bir Gezi?


Özellikle yeni evlenmiş çiftler, son zamanlarda mavi yolculuğu en uygun tatil biçimi olarak görmektedir. Denizin ve gökyüzünün birleşimi, muazzam bir romantik ortam yaratır. Bu da her çiftin aşkını tazelemesi için mükemmel bir fırsattır. Mavi yolculuk sayesinde, pek çok çift yoğun rutin hayatından uzaklaşarak birbirine odaklanma imkânı bulabilir. Peki, mavi yolculuğu çiftler için ideal bir gezi haline getiren şeyler bunlarla mı sınırlıdır? Yazımızın devamını okuyarak sevgilinizde bir mavi yolculuğa çıkmak için can atacaksınız!



Özel Yatlar ile Unutulmaz bir Deneyim

Bir gölün, deniz ya da boğazın kenarında yemek yemek çiftler için son derece romantik bir plandır. Peki, bir koya demir atıp, denizin dalgaları eşliğinde yemek yemek nasıl olur? Cennetten bir ana tanıklık etmek gibidir belki de? Doğanın tam kalbinde vakit geçirmek siz ve sevgiliniz için unutulmaz bir an olacaktır. Bu gezi için en uygun olan modellerden biri ahşap gulettir. Guletler, motorları ile hareket ederler ve dilediğiniz bölge ya da rotalara yolculuk edebilirler. Yelkenlilerin en büyük avantajlarından biri motorun çalışmadığı durumlarda rüzgâr gücünden faydalanabilmeleridir.

Bu sayede romantik anlarınızda herhangi bir aksilik yaşamazsınız. Bu tür bir organizasyon için tüm detayları düşünmek ve ayrıntılı bir araştırma yapmak gerekir. Rahat edeceğiniz bir dizayna sahip olan tekne seçeneğini belirlerken dikkatli olmalısınız. İnternet aracılığıyla teknenin görsellerini inceleyerek sevgiliniz ile birlikte ortak bir fikre ulaşabilirsiniz. Anın tadını çıkartmak için tüm her şeyin mükemmele yakın olduğundan emin olana kadar araştırmanızı sürdürmelisiniz.


Çiftlere Özel İmkânlar

Günümüzde sevdiklerinizle birlikte denizin güzelliklerini keşfetmek oldukça iyi bir tercih olarak görülüyor. Bu öze imkânlardan yararlanmadan önce hangi imkânlara ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. Kaç kabine ihtiyacınız olduğunu ve kabinin hangi özellikleri içinde barındırmasını istediğinize karar vermeniz önemlidir.

Çiftlere özel olan modelleri seçmeniz çok daha avantajlı olacaktır. Bu modellerin içinde jakuzi de bulunur. Eğer lükse önem veriyorsanız öncelikle bu modelleri değerlendirebilirsiniz. Eğer bu romantik planınıza çocuklar da dahil olacaksa 2 kabinli yat seçenekleri çok daha uygun ve konforlu olabilir. Teknelerin içerisinde romantik anlarınıza ayrıca eğlence ekleyebilecek ekipmanlar, şnorkel ve olta gibi, bulunur.

Bu ekipmanlardan yararlanarak keyfinizi çok daha yükseğe çıkartabilirsiniz. Bu tür etkinlikler tatilinize ivme kazandıracaktır. Tüm bu olanakları göz önünde bulundurduğunuzda hayatınızda mutlaka böyle bir deneyim yaşamanız gerektiğini düşünüyoruz.
Kiralık yat fiyatları, kapasiteye göre farklılık gösterdiği için konu hakkında net bir sayı söyleyebilmek mümkün değildir. Fiyatları etkileyen faktörler arasında; kamara sayısı, yatın boyutu ve kabin özellikleri vardır. Tüm bunlara karar verdikten sonra yaşayacağınız romantik yemek ve tatil için denize açılmaya hazır olabilirsiniz. Rotanızı da belirledikten sonra tatilinize istediğiniz gibi yön vermekte özgürsünüz demektir!






Müşteri yorumları


Böylece bizim daha iyi bir resmimizi elde edebilirsiniz.


Her zaman güncel kalın

Haber bültenimize kaydolun ve en son bilgileri alın




Haber bülteni hakkında genel bilgiler

E-posta adresiniz yalnızca size bizden yeni bilgiler göndermek için kullanılacaktır. Verilerinizi başka hiçbir şirkete vermiyoruz. Haber bülteni aboneliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz, verileriniz daha sonra sistemimizden silinecektir. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen telefon veya e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin. Elbette size daha fazla yardımcı olacağız.




Sizin için buradayız.

Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

+(49) 152 537 849 81
info@bestchoiceyachting.com
(+49) 152 537 849 81


Sizin için buradayız.


Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

(+49) 152 537 849 81

info@bestchoiceyachting.com

(+49) 152 537 849 81


© 2020 - 2024 Best Choice Yachting